Ayurvediska behandlingar


                                        Min Ayurveda

AYURVEDISKA BEHANDLINGAR

Ayurvedisk massage är så mycket mer än bara vanlig massage. Ayurvedisk massage är anpassat efter vilken dosha du är och även anpassas vilken olja som ska användas.


Abhyanga


En klassisk ayurvedisk helkroppsmassage som görs med varm sesamolja. Den benämns inom ayurveda som en av de mest självläkande behandlingar du kan göra för att främja hälsan och livslängden. Abhyanga renar kroppen, stödjer lymfsystemet och det endokrina systemet samtidigt som det ger kroppen djup avslappning. Dessutom används metoden traditionellt för att mjuka upp både muskler och stela leder och för att förbättra sömnen. Oljemassagen gör även huden otroligt mjuk och ger den en fin lyster.

Inom den mångtusenåriga läkekonsten ayurveda är oljemassagen, Abhyanga, något som rekommenderas som en daglig rutin. Eller åtminstone att den görs ett par gånger i veckan eftersom den anses mycket helande för kropp och själ. Och behandlingen passar för alla kroppstyper: Vata, Pitta, Kapha.

Investering 690 kr för 60 min

Investering 1035 kr för 90 min

Shiroabhyanga


Massage för huvud, ansikte, nacke och axlar. Den används för att skapa klarhet, lösa upp spänningar och minska stress.

Investering 300 kr för 30 min

 

Shirodhara


Rinnande oljestråle som sakta rinner ner i pannan. En exklusiv behandling som har en magisk effekt på sinnet. Det är en väldigt avslappnande behandling som, med ayurvediska ord sägs ta ner Vata från huvudet. Alltså minska stress, surr och snurr och öka fokusering och grundning.

Behandlingen motverkar stress, oro, psykisk obalans, huvudvärk, sömnproblem

 

Investering 990 kr inklusive en helkroppsmassage (30 min + 60 min)

 

Marma


Balanserar s k triggerpunkter/akupunktur på kroppen. Dessa punkter renas och balanserar med hjälp av lätt beröring, eteriska oljor och terapeutens uppmärksamhet. En djupt avkopplande behandling som fyller på med ny livskraft.

 

Investering 690 kr för 60 min

 

Kati chikitsa


En traditionell ryggbehandling mot värk och stelhet, där man jobbar med massage, varma oljor och uppvärmda örtknyten.

 

Investering 990 kr inklusive en helkroppsmassage (30 min + 60 min)

 

Vishes


En helkroppsmassage där hårdare tryck används för att komma åt muskelspänningar.

 

Investering 690 kr för 60 min

 

Garshan/råsidenvantar


En upppggande och stimulerande torrmassage med råsidenvantar som stimulerar förbränningen i fettvävnaden och hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter.

 

Investering 990 kr inklusive en helkroppsmassage (30 min + 60 min)

 

Andra behandlingar


Access Bars


 

Access bars ett kraftfullt verktyg för att medvetandegöra det som verkligen finns i ögonblicket och vara närvarande på livets alla områden. Access Bars frigör de begränsningar vi har på t ex våra tankar och känslor. Vi skapar det liv verkligen vill ha, utan att döma oss själva eller andra. Genom att göra Access Bars innebär det att du via 32 olika energipunkter i bl a huvudet, blir medveten om dig själv och att stilla dina tankar. Detta kan förändra ditt liv på ett mer positiv sätt och att du drar till dig det du önskar, att du får mer energi och blir avslappnad. Access Bars bör göras minst 3 gånger för att bästa effekt ska uppnås. Därefter kan man göra detta när behov finns

 

Investering 500 kr för 60 min

Erbjudande 3 behandlingar för 1200 kr

 

Copyright @ All Rights Reserved